Magna
Magna is ontworpen voor de modebewuste dame met curves! De collecties zijn zorgvuldig ontworpen waarbij de pasvormen en comfort van de volle vrouw goed worden vertaald naar de laatste modetrends, dit allemaal voor een betaalbare prijs! Magna richt zich daarom ook binnen de de grote maten industrie zich op het lage- middensegment. De Magna collectie is breed en wordt continu aangevuld met trendy producten gemaakt van fijne materialen in diverse kleuren en prints. De Magna vrouw houdt van combineren, of het nou gaat om basics, tijdloze klassiekers, trendy fashion of glitter & glamour!
Maelle Collection
Maelle is een een aanvulling op de bestaande grote maten collectie en biedt een breder assortiment aan in verschillende stylen en richt zich op het middensegment. De combinatie van know-how, nieuwe insipiratie en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een originele collectie. Maelle is ontworpen voor de moderne, scherpe en zelfverzekerde volle vrouw die zich uniek voelt.
Interesse in onze merken?

Heeft u interesse om onze merken op te nemen in uw winkel?

U kunt de collectie van Magna en Maelle snel en eenvoudig inkopen via onze online groothandel CurvyFashionPlaza of vanuit de groothandel in Amsterdam.

Klik hier om uw bedrijf te registeren. Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen neem dan contact met ons op via e-mail: sales@curvyfashionplaza.comNAAR CURVYFASHIONPLAZA.COM »